Tempur matrassen

Aantal gevonden: 4

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Aantal gevonden: 4

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

MATRASSEN VAN TEMPUR®

Het authentieke TEMPUR® materiaal reageert op de temperatuur, het gewicht en de vorm van jouw lichaam, voor een diepe en herstellende slaap. Deze druk verlagende matrassen kunnen je verlichting bieden bij rug- en nekklachten, pijnlijke gewrichten of problemen met de bloedsomloop. Ervaar het zelf en kom proefliggen bij Slaapboulevard Kwakernaat.

We hebben veel verschillende TEMPUR® matrassen in ons assortiment, zoals de Pro SmartCool collectie. Deze collectie biedt comfort en optimale ondersteuning, door zich aangenaam naar jouw lichaam te vormen. De matrashoes zorgt voor optimale temperatuurregulatie. Of kijk bijvoorbeeld bij de TEMPUR® Prima: De TEMPUR® Prima helpt je volledig ontspannen, waardoor je weer fris en vitaal wakker wordt. De afneembare Standard matrashoes is gemakkelijk fris te houden: losritsen, van de matras nemen en in de wasmachine wassen.

Onze adviseurs staan je graag te woord over de bijzondere eigenschappen van het TEMPUR® visco-elastisch schuim en weet welk type matras perfect bij jouw lichaamsprofiel, slaaphouding en slaapwensen past. Wil je alvast kijken wat bij jou past? Start de keuzehulp.

ZEKERHEID BIJ JOUW TEMPUR® AANKOOP:

  • TEMPUR® 100 dagen omruilgarantie*
  • TEMPUR® garantie: 10 jaar op matrassen*
  • NASA Certified Space Technology

Weet je nog niet helemaal zeker welke hardheid van het matras je het lekkerste vindt liggen? Probeer dan 90 dagen* je nieuwe TEMPUR® matras uit, om erachter te komen of dit echt het matras van je dromen is. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

*Informeer naar de voorwaarden.

ONBEZORGD SLAPEN OP JOUW NIEUWE MATRAS

Jouw aankoop stopt niet in de winkel. Wij zorgen ervoor dat het matras in goede orde bezorgd en geïnstalleerd wordt, zodat jij lekker kan wegdromen. De bezorging en montage zijn gratis inbegrepen en onze ervaren monteurs nemen netjes alle verpakkingen mee retour.

MATRAS RETOUR

Bij aankoop van je nieuwe TEMPUR® matras, kunnen we je oude matras mee terug nemen, als je dat wil. Ook als het geen TEMPUR® matras is. Wij zorgen dan voor een juiste verwerking van je matras. Hierdoor wordt het oude matras zo optimaal mogelijk gerecycled. Niet alleen scheelt je dit een ritje naar het grofvuil, maar je draagt ook jouw steentje bij aan een wereld zonder afval.