Swissflex

Swissflex NEWEen perfect afgestemd slaapsysteem

Decennialang is het merk Swissflex het absolute toppunt van de Zwitserse slaapcultuur. Swissflex staat voor innovatieve slaapsystemen die u jaar en dag laten genieten van de perfecte ergonomie in elke houding. En dat is natuurlijk geen toeval. Bij Swissflex weet men al sinds de oprichting dat een gezonde nachtrust het resultaat is van een perfect afgestemd slaapsysteem.

 

Swissflex slaapsystemen

Het Swissflex slaapsysteem bestaat uit een lattenbodem, een latexmatras en een speciaal neksteunkussen. De lattenbodem is zelfregulerend en het programma biedt keus uit maar liefst 264 verschillende matrassen. Zo is er altijd een perfecte combinatie is voor elke slaper samen te stellen.

 

Dit uitgekiende slaapsysteem zorgt ervoor dat gevoelige delen van het lichaam, de zogeheten drukzones, worden ontlast. Waar nodig, wordt het lichaam in de juiste mate ondersteund – het lichaam is dus in elke houding perfect in balans. Het assortiment is zeer uitgebreid. Verschillende matrastypen (kern van Gomtex-koudschuim, natuurlatex of minipockets) kunnen met verschillende lattenbodems worden gecombineerd.

 

Swissflex matrassen

Elk Swissflex matras past zich harmonieus aan het lichaam aan. Hoofd, schouders, bekken of benen, elk lichaamsdeel wordt anatomisch correct ondersteund. Innovatief is de naadloze overgang tussen de verschillende comfortzones.
De nieuwe matrassen met GELTEX inside passen zich automatisch aan het postuur van uw lichaam aan. Het revolutionaire materiaal combineert voor het eerst hoogelastische gel met zeer ademend schuim. De drukverlaging, ondersteuning en het ademend vermogen zijn onovertroffen.

 

Swissflex lattenbodems

De lattenbodems van Swissflex variëren van niet-verstelbaar tot 4-motorig elektrisch verstelbaar en zijn in vele maten leverbaar. Ze kunnen in elk bed gelegd of ingebouwd worden. Tevens zijn er speciale Swissflex potensets verkrijgbaar, ook op comforthoogte.

 

Swissflex neksteunkussens

De neksteunkussens van Swissflex zorgen met hun ergonomisch design voor optimale ondersteuning van uw hoofd, schouders en nek. De golfachtige vorm past zich anatomisch aan de hals en schouders aan en het ergonomisch gevormde oppervlak in het midden van het kussen zorgt voor een optimale ondersteuning van het hoofd en ontlasting van de wervelkolom.