Auping boxsprings

Aantal gevonden: 14

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Aantal gevonden: 14

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Stel je Auping boxspring samen

Iedere Auping boxspring kun je helemaal naar wens samenstellen. Je hebt de keuze uit verschillende hoofdborden, matrassen en tientallen verschillende stoffen. Wil je de bedbodem van je boxspring kunnen verstellen? Kies dan voor een elektrisch verstelbare boxspring van Auping.

Welke Auping boxspring kies jij?

De opbouw van een Auping boxspring bed bestaat uit twee of drie lagen. Bij drie lagen bestaat de boxspring uit een gestoffeerde box, het onderstel, met daarin pocketveren voor de goede ondersteuning en een spiraalbodem voor goede ventilatie. Daarop komt een gestoffeerd matras met pocketveren voor goede ondersteuning terwijl je slaapt. Tot slot de comfort laag: een topper, ook wel topmatras of topdekmatras genoemd, die het comfort bepaalt. Wil je liever wat dieper wegzakken of juist een stevigere ligging? Kies bijvoorbeeld voor de Auping Kiruna Sami, een 3-laagse luxe boxspring van natuurlijke materialen.

Een Auping boxspring bed met twee lagen heeft een normaal matras in plaats van een gestoffeerd matras. Dan is er geen topper nodig want deze comfort laag zit al in het normale matras verwerkt, zoals bijvoorbeeld de Auping Original Wink, tevens als beste getest (Consumentenbond, Juli 2021). Maak jouw bed compleet door jouw gewenste kleur, stof en afmeting te kiezen.

Hoe monteer ik een boxspring?

Over de montage van een Auping boxspring hoef jij je geen zorgen te maken. Wij komen het bed gratis brengen én installeren. Ervaren monteurs zorgen dat jouw bed er perfect bij staat. De bezorging en montage zijn kosteloos inbegrepen en onze monteurs nemen netjes alle verpakkingen mee retour.

Auping Studio Heinenoord

Welkom bij Slaapboulevard Kwakernaat, de grootste beddenspeciaalzaak van regio Rotterdam en Drechtsteden. Slaapboulevard Kwakernaat is een officiële Auping Studio. Wij hebben de gehele Auping collectie in onze showroom staan. Ontdek de Auping matrassenAuping beddenAuping bedbodemsAuping hoofdkussens, Auping dekbedovertrekken en alle Auping accessoires. Bij ons vergelijk je onafhankelijk de complete collecties van de beste merken onder één dak.