Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

Avek boxsprings

Boxsprings van Avek

Ieder mens is uniek, en daarom biedt Avek een breed scala aan mogelijkheden. Met verschillende hardheden, maten, verstelbaarheid, stoffen en ontwerpen, creëer je jouw Avek boxspring op maat.

Een boxspringbed bestaat meestal uit drie lagen. De boxspring zelf vormt de basis, het matras komt daar bovenop en het topmatras zorgt voor een extra comfortabele laag. Door hun bijzondere comforteigenschappen zijn boxsprings erg populair. Avek heeft verschillende boxspring programma’s, waaronder de Fier, Simmer, Noflik, en Ninety.

Hoe monteer ik een boxspring?

Over de montage van een Avek boxspring hoef jij je geen zorgen te maken. Wij beschikken over een eigen bezorgdienst en leveren het bed op een moment dat jou uitkomt. Ons team aan ervaren monteurs zorgen dat jouw bed er perfect bij staat. De bezorging en montage zijn kosteloos inbegrepen en onze monteurs nemen netjes alle verpakkingen mee retour.