Auping bedden

Aantal gevonden: 12

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Aantal gevonden: 12

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Auping Ledikanten

Dromen komen uit op een ledikant van Auping. De Auping collectie bestaat uit verschillende ledikanten die je helemaal naar wens kunt personaliseren. Kies het materiaal, kleur en de accessoires van je dromen.

Een ledikant geeft iedere slaper de gelegenheid om de beste ergonomische slaaphouding in te nemen. Door het juiste bed te kiezen kun je lichamelijke ongemakken zoals rugproblemen, nekklachten en hoofdpijn voorkomen.

Jouw Auping ledikant (elektrisch) verstelbaar en/of deelbaar maken behoort tot de vele mogelijkheden. Een deelbaar bed is een compleet 2-persoons bed, waarvan je beide delen heel eenvoudig uit elkaar en naar elkaar toe schuift. Zo wordt het een stuk makkelijker om je bed op te maken en je slaapkamer schoon te houden. Zie bijvoorbeeld de Auping Auronde deelbaar. Design waarbij jij de details bepaalt. De Auronde is een echte designklassieker. Het bed wordt gemaakt van oersterk beukenhout met ronde hoeken en kenmerkende details van aluminium. In iedere straat staat wel een Auping Auronde. Of ga jij voor een bijzonder duurzaam design? De Auping Essential is het eerste volledig recyclebare bed ter wereld.

Hoe monteer ik een ledikant?

Over de montage van een Auping ledikant hoef jij je geen zorgen te maken. Wij komen het bed gratis brengen én installeren. Ervaren monteurs zorgen dat jouw bed er perfect bij staat. De bezorging en montage zijn kosteloos inbegrepen en onze monteurs nemen netjes alle verpakkingen mee retour.

Auping Studio Heinenoord

Welkom bij Slaapboulevard Kwakernaat, de grootste beddenspeciaalzaak van regio Rotterdam en Drechtsteden. Slaapboulevard Kwakernaat is een officiële Auping Studio. Wij hebben de gehele Auping collectie in onze showroom staan. Ontdek de Auping matrassenAuping beddenAuping bedbodemsAuping hoofdkussens, Auping dekbedovertrekken en alle Auping accessoires. Bij ons vergelijk je onafhankelijk de complete collecties van de beste merken onder één dak.