Hulsta bedden

Geen producten gevonden voor deze selectie.

HULSTA BEDDEN

Meer dan 75 jaar geleden opende Alois Hüls een timmermanswinkel met 10 werknemers in de Westfaalse stad Stadtlohn en legde daarmee de basis voor het bedrijf. De merknaam Hülsta is afkomstig van de familienaam van de oprichter (Hüls) en de naam van de stad (Stadtlohn). Zijn zoon, Karl Hüls, nam het bedrijf in 1960 over en ontwikkelde het tot de beroemdste Duitse fabrikant van meubelmerken.

DUURZAAMHEID STAAT VOOROP

Hülsta hecht het grootste belang aan een zuinig gebruik van hulpbronnen, een lange levensduur en een goed microklimaat in huis. Daarom zorgt Hülsta ervoor dat al het hout uit gecontroleerde duurzame bosgebieden komt, zodat er geen tropisch hout gebruikt wordt. Dit bespaart niet alleen de regenwouden, maar verkort ook de transportafstanden en vermindert daardoor de uitstoot van broeikasgassen. Het gebruik van milieuvriendelijke lakken en lijmen voor een gezond klimaat binnenshuis is een ander belangrijk kenmerk van Hülsta’s duurzame meubelproductie.

HÜLSTA DEALER HEINENOORD

Welkom bij Slaapboulevard Kwakernaat, de grootste beddenspeciaalzaak van regio Rotterdam en Drechtsteden. Wij hebben een groot deel van de Hülsta producten in ons assortiment. Wij hebben Hülsta beddenHülsta kastenHülsta bedbodems en diverse Hülsta accessoires in ons assortiment. Bij Slaapboulevard Kwakernaat vergelijk je onafhankelijk de complete collecties van de beste merken en dat onder één dak.

Het Hülsta assortiment is bij ons in de winkel verkrijgbaar. Kom vrijblijvend langs of plan alvast een winkelafspraak in via ons afspraakformulier. We helpen je graag met persoonlijk slaapadvies, op een moment dat jou uitkomt.

HOE MONTEER IK EEN LEDIKANT?

Over de montage van een Hülsta ledikant hoef jij je geen zorgen te maken. Wij komen het bed gratis brengen én installeren. Ervaren monteurs zorgen dat jouw bed er perfect bij staat. De bezorging en montage zijn kosteloos inbegrepen en onze monteurs nemen netjes alle verpakkingen mee retour.