Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

Ultima hoofdkussens

Filteren

Aantal gevonden: 8

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Aantal gevonden: 8

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hoofdkussens van Ultima

Ultima levert een gevarieerde collectie ergonomische en anatomisch gevormde hoofdkussens in latex en traagschuim. De slaapkussens zijn in diverse hoogtes en/of hardheden te verkrijgen. Er is altijd een passend Ultima hoofdkussen voor jou beschikbaar.

Ultima kussen voor rugslaper?

Ultima kussen voor zijslaper?

Ultima kussen voor buikslaper?

De keuze van het hoofdkussen hangt van een aantal zaken af. Wat is jouw persoonlijke voorkeur? Wil je een voorgevorm kussen of een kussen die je zelf lekker in model kan duwen? Op welk matras en bedbodem slaap je? Wat is je slaaphouding: slaap je op je zij, buik of rug? Kortom: zoveel mensen, zoveel slaapwensen.

Bij Slaapboulevard Kwakernaat staan wij voor je klaar om je te helpen met het kiezen van een hoofdkussen dat precies bij je lichaam, slaapsysteem en slaaphouding past. Kom langs in de winkel en laat je vrijblijvend adviseren door onze slaapspecialisten. Of neem hier contact met ons op, we helpen je graag verder.