van Cadsand matrassen

Aantal gevonden: 1

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Aantal gevonden: 1

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Van Cadsand matrassen

Paul van Cadsand heeft een achteraf aanpasbaar matras gemaakt. Dit matras kan vooraf in de winkel perfect op jouw lichaam worden ingedeeld, maar ook kan je dit achteraf aanpassen. Het matras kan aangepast worden in hardheid, warmte opbouw, ventilatie, capaciteit en nog veel meer.

100 dagen aanpassing garantie.

Om er zeker van te zijn dat je goed slaapt hebben al de Van Cadsand matrassen een aanpassing garantie van 100 dagen. In deze tijden passen wij het gratis voor jou aan.

Van Cadsand bij Slaapboulevard Kwakernaat

Slaapboulevard Kwakernaat heeft een aantal matrassen van Van Cadsand in de showroom staan. Test je toekomstige matras in alle rust uit, onze slaapadviseurs delen hem zo in dat het matras perfect bij jou past. Ontdek ook de aanpasbare Van Cadsand hoofdkussens. Een deel van ons van Cadsand assortiment is ook in de webshop te vinden.

Welk matras biedt wat jij nodig hebt? Staat de hoogte van een matras boven aan de wensenlijst of heeft een flexibele aanpasbaarheid prioriteit? Wil je een matras dat goed ventileert of één die volledig uit natuurlijke materialen bestaat? Deze slaapwensen worden door onze slaapadviseurs naast diverse persoonlijke factoren gelegd (slaaphouding, lichaamsbouw, slaapklimaat, etc.) en gefilterd tot het perfecte matras voor jou. Alvast een idee krijgen welk matras bij jou past? Start hier de matras keuzehulp