Wij gebruiken cookies om uw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat U akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

Auping Original Dublin

Artikelnummer
AP2100
€ 2.685,00
Getoonde vanaf prijs is o.b.v. 180x200 cm incl. 2 vlakke boxen, hoofdbord Dublin en 2 Inizio matrassen

Het is niet mogelijk om dit product online te bestellen. Wij adviseren u graag, kom vrijblijvend langs in onze winkel of maak een afspraak.

  • Vanaf € 75,- gratis levering*
  • Eigen bezorg- en montageservice
  • Ruim 140 opstellingen in de winkel
Onze slaapspecialist Chat met de slaapspecialist

Onze adviseurs, slaapspecialisten bij uitstek, helpen u graag op weg.

Omschrijving
Beste uit de test! De Auping Original boxspring met het Deluxe matras (medium) en de Deluxe topper is door de Consumentenbond uitgeroepen als 'Beste uit de Test' (testdatum: december 2020 en juli 2021). Op levensduur scoorde de Original boxspring zelfs een 9,1. De testprocedure van de Consumentenbond is gebaseerd op een ‘one size fits all’ aanpak. Dit past niet bij onze filosofie: een matras is maatwerk en elk lichaam vereist iets anders. Desalniettemin vinden we dit een mooie erkenning voor de Auping Original boxspring.
Lees meer
Specificaties
Eigenschappen
Merk Auping
Gemaakt in Nederland
Verstelbaar Nee
Geschikt voor verstelbare bodem Ja
Verstelbaar (opt.) Ja

UW NACHTRUST, ONZE ZORG

Overweegt u een nieuw bed, kast, kussen of matras te kopen? U bent van harte welkom bij Slaapboulevard Kwakernaat. Vergelijk onafhankelijk het complete assortiment van alle topmerken, ontvang de zekerheden en service van de lokale specialist.

Adres en openingstijden

MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK

Plan hier uw afspraak voor persoonlijk slaapadvies, telefonisch of in onze 4.000m2 showroom. Onze slaapspecialisten zien er naar uit u te spreken en bij te staan met deskundig advies.