Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

Nill Spring toppers

Aantal gevonden: 2

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Aantal gevonden: 2

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Nill Spring topmatrassen

Om een goede nachtrust te garanderen, gebruikt Nill Spring ook voor haar topmatrassen steeds de beste en nieuwste materialen. Hiertoe behoren enkel kwaliteitsmaterialen zoals Belgische damast tijk, naturalis, Pulse latex en Zwitserse wol. Nill Spring topmatrassen zullen jou jaren met een glimlach doen ontwaken. Tevens zijn deze matrassen ook 100% recyclebaar.

Ambachtelijk maatwerk

Nill Spring is ontstaan uit de combinatie van een jarenlange ervaring met een bijzondere knowhow. Al 4 generaties lang deelt de familie Cornille deze knowhow en passie voor het vervaardigen van boxsprings.

In 2006 ontwikkelde Frank Cornille samen met ingenieur Guy Dupont het merk Nill Spring. Beide vennoten brachten daarmee hun passie voor slaapcomfort en hun vakmanschap samen in een bloeiend bedrijf. De jarenlange technische ervaring van Guy Dupont en zijn feeling voor innovatie en ambachtelijk maatwerk, resulteerde in een indrukwekkende collectie van boxsprings en matrassen.

Nill Spring bij Slaapboulevard Kwakernaat

Bij Slaapboulevard Kwakernaat hebben we een groot deel van de Nill Spring collectie in onze showroom staan. Test je toekomstige topmatras in alle rust uit. Ontdek de Nill Spring matrassen, Nill Spring topmatrassen en Nill Spring boxsprings. Een deel van ons Nill Spring assortiment is ook in de webshop te vinden.

Welk matras biedt wat jij nodig hebt? Staat de hoogte van een matras boven aan de wensenlijst of heeft een flexibele aanpasbaarheid prioriteit? Wil je een matras dat goed ventileert of één die volledig uit natuurlijke materialen bestaat? Deze slaapwensen worden door onze slaapadviseurs naast diverse persoonlijke factoren gelegd (slaaphouding, lichaamsbouw, slaapklimaat, etc.) en gefilterd tot het perfecte matras voor jou. Alvast een idee krijgen welk matras bij jou past? Start hier de matras keuzehulp