Uw perfecte nachtrust met Pullman

Kwakernaat Pullman Silverline LP

Verhoog uw eigen slaapcomfort door een matras te kiezen welke voor uw lichaam en slaaphouding perfect is en geniet elke avond weer van de eerste aanraking. De vernieuwde Pullman Silverline matrassen vindt u nu bij ons in de winkel.


Profiteer nu van 20% korting op Pullman Silverline matrassen!*

Het vooruitzicht van een weldadige nachtrust. Daar kunt u zich op verheugen. Na een inspannende dag op het werk of thuis is dit uw moment om te koesteren. De behaaglijkheid die Pullman heet. En eersteklas comfort dankzij de originele en ongeëvenaarde pocketvering. De wereld mag morgen weer beginnen. Maar nu heerst alleen ontspanning, rust en beslotenheid. Want zodra u uw bed instapt, weet u het. Dit is mijn Pullman.

 

Uw Pullman is nú nog dichterbij: de Pullman Silverline Premier matrassen zijn tijdelijk aan te schaffen met 20% korting in onze Voorjaarsopruiming!* Een unieke voorjaarsactie, alleen bij Slaapboulevard Kwakernaat. Neem een kijkje in onze Voorjaarsopruiming voor alle acties en showroommodellen:

VOORJAARS- OPRUIMING

Ontdek Pullman

 

*Matrassen direct uit voorraad leverbaar. Zolang de voorraad strekt. Deze korting is alleen geldig op de Silverline Premier matrassen in de volgende maten: 90x200 cm en 90x210 cm. Vraag naar alle voorwaarden in onze winkel. 


Proefliggen?

Kom dan langs bij Slaapboulevard Kwakernaat. Of stel uw vraag via het contactformulier of telefonisch via 0186-601355. Onze slaapspecialisten staan u graag te woord!

 

Maak een afspraak