Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

Dit krijg je bij Slaapboulevard Kwakernaat:

Slaapboulevard Kwakernaat is een CBW-erkende winkel. Een CBW-erkende winkel hanteert aankoopvoorwaarden die u extra goed beschermen. Zo bent u verzekerd van drie garanties. Op het gebied van veilig aanbetalen bijvoorbeeld. Gaat een CBW-erkende winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt.

Verder bieden ze een extra productgarantie. En mocht u een klacht hebben en er toch samen niet uitkomen, dan is er een onafhankelijke geschillencommissie, die gegarandeerd voor een passende oplossing zorgt. Kopen bij een CBW-erkende woonwinkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid.

  1. Veilig aanbetalen
    Gaat een winkel failliet, dan bent u uw aanbetaling niet kwijt*.

  2. Extra garantie
    CBW-winkels bieden een extra goede productgarantie.

  3. Onpartijdige klachtafhandeling
    Mocht u ooit een klacht hebben, dan is er een onafhankelijke geschillencommissie Wonen.

Kopen bij een CBW-erkende winkel

Kopen bij een CBW-erkende woonwinkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor u van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, levertijd, levering, vervoer en garantie.

Er zijn ruim 4000 CBW-winkels in het hele land. De winkels, variërend van meubel-, keuken- en parketzaken tot winkels met tapijt, badkamers, slaapkamers en gordijnen, zijn te herkennen aan het speciale CBW-erkend logo. Let daarom als u iets voor uw interieur koopt altijd op het CBW-erkend logo op de winkeldeur.