Kreamat boxsprings

Aantal gevonden: 4

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Aantal gevonden: 4

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kreamat boxsprings

Kreamat is al meer dan 30 jaar bezig met het creëren van flexibele slaapoplossingen die perfect aansluiten op de individuele slaapbehoeften van klanten. Naast het onderzoeken en begeleiden van klanten, produceert Kreamat deze oplossingen, zoals matrassen en boxsprings, in België.

De unieke gepatenteerde Kreamat schouder-techniek zorgt ervoor dat het lichaam op een natuurlijke manier wordt ondersteund.

De recente innovaties van Kreamat laten zien dat design en ergonomie perfect samen kunnen gaan. Kreamat heeft verschillende designconcepten ontwikkeld die garant staan voor een nieuwe, comfortabele manier van wonen. Met de bijbehorende accessoires wordt het slapen bij Kreamat steeds meer een echte belevenis in huis.

Hoe monteer ik een Kreamat boxspring?

Over de montage van een Kreamat boxspring hoef jij je geen zorgen te maken. Wij komen het bed gratis brengen én installeren. Ervaren monteurs zorgen dat jouw bed er perfect bij staat. De bezorging en montage zijn kosteloos inbegrepen en onze monteurs nemen netjes alle verpakkingen mee retour.

Kreamat bij Slaapboulevard Kwakernaat

Bij Slaapboulevard Kwakernaat hebben we een groot deel van de Kreamat collectie in onze showroom staan. Test je toekomstige boxspring in alle rust uit. Ontdek de Kreamat matrassen en Kreamat boxsprings. Een deel van ons Kreamat assortiment is ook in de webshop te vinden.

Bij Slaapboulevard Kwakernaat vergelijk je onafhankelijk de complete collecties van de beste merken en dat onder één dak. Kom vrijblijvend langs of plan alvast een winkelafspraak in via ons afspraakformulier. We helpen je graag met persoonlijk slaapadvies, op een moment dat jou uitkomt.

Heb je een vraag of advies nodig? Chatten kan iedere dag tussen 9:00 en 17:30 uur (op vrijdag tot 21:00 en op zaterdag tot 17:00 uur). Of mail naar info@slaapboulevard.nl of bel ons direct op: 0186-601355 van maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:30 uur (vrijdag tot 21:00 en zaterdag tot 17:00 uur).