Silvana dekbedden

Filteren

Aantal gevonden: 6

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Aantal gevonden: 6

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dekbedden van Silvana

Silvana producten worden enkel samengesteld uit hoogwaardige materialen. Voor de dekbedden worden bijvoorbeeld synthetische merkvezels gebruikt. Hierdoor hebben Silvana dekbedden een sterk verbeterde isolatie en vochtregulatie dan reguliere dekbedden. Hetzelfde geldt voor de dons. Die komt gewoon van Hollandse bodem, waardoor je verzekerd bent van de beste kwaliteit dons. Dat slaapt wel zo lekker!

Dekbedden zijn er in verschillende uitvoeringen en maten. Welk dekbed voor jou het meest geschikt is, hangt af van je persoonlijke situatie. Lees hier meer over de materialen en hun werking.

Warmteklasse

Een dekbed moet vanzelfsprekend lekker warm zijn. Maar wat voor de één warm genoeg is, is voor de ander te koud. Om aan deze verschillen tegemoet te komen bestaan de Silvana dekbedden uit verschillende diktes. Deze verschillende diktes zijn ondergebracht in de volgende 4 warmteklassen, die weergegeven staan op de etiketten van de Silvana dekbedden.

Wil je één dekbed aanschaffen dat geschikt is voor alle seizoenen? Kies dan voor een 4-seizoenen dekbed. Het 4-seizoenen dekbed bestaat uit een dun deel geschikt voor de warme zomerdagen (warmteklasse 4 ) en een iets dikker deel geschikt voor de lente en de herfst (warmteklasse 3). Voor de koudste winterdagen zijn de twee delen te koppelen tot een extra dik winter dekbed (warmteklasse 1). Op deze manier kun je jouw dekbed zo samenstellen voor ieder seizoen.