AVEK Bedden

Aantal gevonden: 3

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Aantal gevonden: 3

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

AVEK BEDDEN

AVEK is al meer dan 85 jaar een toonaangevend Nederlands producent van kwalitatieve en ruimtebesparende bedden, boxsprings, matrassen en bedbodems.


DUURZAAMHEID EN INNOVATIE CENTRAAL

Elk AVEK bed, elk boxspring bed en elke matras wordt met liefde en zorg gemaakt, vanuit een lange traditie van ambachtelijk vakmanschap. In de beddenfabriek in Surhuisterveen (Friesland) gaan moderne technieken en ambachtelijke kennis van het beddenvak hand in hand. Die unieke combinatie maakt dat de AVEK bedden collecties zich onderscheiden van vele andere bedden in de markt.

AVEK® PREMIUM DEALER

Welkom bij Slaapboulevard Kwakernaat, de grootste beddenspeciaalzaak van regio Rotterdam en Drechtsteden. Slaapboulevard Kwakernaat is een Avek Premium Dealer. Wij hebben Avek boxspringsAvek beddenAvek topmatrassenAvek bedbodems en diverse Avek accessoires in ons assortiment. Bij Slaapboulevard Kwakernaat vergelijk je onafhankelijk de complete collecties van de beste merken en dat onder één dak.

Het complete Avek assortiment is bij ons in de winkel verkrijgbaar. Kom vrijblijvend langs of plan alvast een winkelafspraak in via ons afspraakformulier. We helpen je graag met persoonlijk slaapadvies, op een moment dat jou uitkomt. 

HOE MONTEER IK EEN LEDIKANT?

Over de montage van een AVEK ledikant hoef jij je geen zorgen te maken. Wij komen het bed gratis brengen én installeren. Ervaren monteurs zorgen dat jouw bed er perfect bij staat. De bezorging en montage zijn kosteloos inbegrepen en onze monteurs nemen netjes alle verpakkingen mee retour.