Wij gebruiken cookies om uw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat U akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

Uw nachtrust, onze zorg

*Belangrijke update COVID-19:
Wij helpen u graag in onze winkel, maar met gepaste maatregelen.

  • Lees hier onze corona-voorzorgsmaatregelen
  • Bekijk hier onze openingstijden en adresgegevens
  • Komt u liever buiten de reguliere openingstijden langs? Stuur een e-mail naar info@slaapboulevard.nl en we boeken samen met u een afspraak in.

Uw nachtrust, onze zorg

Topkwaliteit, deskundig advies, uitstekende service en scherpe prijzen Iedereen kan slagen bij Slaapboulevard Kwakernaat. De verkopers nemen alle tijd voor u en kunnen u deskundig adviseren. Uw wensen en behoeften staan centraal. Ook als u nek- of rugklachten heeft, vindt u bij Kwakernaat het bed waarop u heerlijk slaapt en fris weer wakker wordt. Door directe inkoop zijn onze prijzen scherp en meestal inclusief accessoires.
 

Onafhankelijk topmerken vergelijken

Merken als Auping en Tempur hebben hun eigen shop in het pand waar u de complete collectie kunt bewonderen en uitproberen. Het fijne van Slaapboulevard Kwakernaat is dat u ook bedden van andere kwaliteitsmerken als Avek, Pullman en Hästens kunt testen.
 
Als u niet alleen nieuwe slaapkamermeubels wilt, maar ook nieuwe stoffering, kan onze styliste u daarbij adviseren en alles verder regelen om uw slaapkamer compleet in te richten.
 

Goede bereikbaarheid

Slaapboulevard Kwakernaat in Heinenoord ligt op slechts enkele minuten van de snelweg en is makkelijk bereikbaar per auto. Er is altijd voldoende en gratis parkeergelegenheid. Heeft u geen vervoer? Dan halen wij u op en brengen u weer thuis. Op verzoek komen we thuis bij u kijken om uw slaapomgeving te beoordelen en u te adviseren.
 
Onze slaapspecialist Chat met de slaapspecialist

Onze adviseurs, slaapspecialisten bij uitstek, helpen u graag op weg.

Deskundig advies Maak een persoonlijke afspraak met onze adviseurs:

Zo bent u verzekerd van extra rust, ruimte en aandacht tijdens uw bezoek

Zodat we u kunnen bereiken op de dag van de afspraak, mocht dat nodig zijn

Als derde generatie beddenspecialist kan ik nog steeds met trots zeggen dat goed slapen onze passie is en dat we iedere klant een passende slaapoplossing kunnen bieden.”

Marcel Kwakernaat Auteur: Marcel Kwakernaat