Tempur bedden

Aantal gevonden: 5

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Aantal gevonden: 5

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

WAAROM TEMPUR®?

A product like no other: TEMPUR®-materiaal is traagschuim, maar geen ander traagschuim is TEMPUR®-materiaal. De formule is altijd geheim gebleven. Minder dan 10 mensen wereldwijd weten hoe het gemaakt wordt, en zij werken allemaal voor TEMPUR®. Sinds TEMPUR® voor het eerst traagschuim matrassen en kussens creëerden in 1991, is TEMPUR®-materiaal de kern van alle producten. TEMPUR®-materiaal is visco-elastisch, wat betekent dat het zowel vloeibaar als veerachtig is – bereikt door miljarden ultra-gevoelige open cellen die tussen een vaste en vloeibare staat inzitten.

Dat is het geheim. Het moment dat je gaat liggen voelt als pure magie, omdat de miljarden ultra-gevoelige cellen direct reageren op jouw lichaamsvorm, -gewicht en -warmte, zich precies aanpassend en vormend naar jouw contouren. De bewezen drukverlaging geeft jouw lichaam de beste comfort en ondersteuning, wat je helpt sneller in slaap te vallen en helpt woelen en draaien te verminderen. Het absorbeert bewegingen van jouw partner zodat je elkaar minder stoort. Hoe TEMPUR®-materiaal werkt is complex, maar wat het doet is simpel: het helpt jou beter, langer en dieper te slapen.

TEMPUR® ASSORTIMENT BIJ SLAAPBOULEVARD KWAKERNAAT

Welkom bij Slaapboulevard Kwakernaat, de grootste beddenspeciaalzaak van regio Rotterdam en Drechtsteden. Slaapboulevard Kwakernaat is een TEMPUR® Premium Reseller. Wij hebben het complete TEMPUR assortiment in onze showroom: TEMPUR® matrassenTEMPUR® beddenTEMPUR® bedbodemsTEMPUR® hoofdkussens en TEMPUR® Comfort (onderweg) producten.

We helpen je graag in onze (web)winkel. Een deel van het TEMPUR®-assortiment is online bij ons verkrijgbaar.

TEMPUR® KOPEN BIJ SLAAPBOULEVARD KWAKERNAAT

Bij Slaapboulevard Kwakernaat vergelijk je onafhankelijk de complete collecties van de beste merken onder één dak. Al onze slaapspecialisten zijn officieel door TEMPUR® getraind en volgen regelmatig cursussen om up-to-date te blijven. Wij volgen de ontwikkelingen in de slaap-branche op de voet en hebben altijd het nieuwste én complete TEMPUR® assortiment in onze winkel. 

HOE MONTEER IK EEN LEDIKANT?

Over de montage van een TEMPUR® ledikant hoef jij je geen zorgen te maken. Wij komen het bed gratis brengen én installeren. Ervaren monteurs zorgen dat jouw bed er perfect bij staat. De bezorging en montage zijn kosteloos inbegrepen en onze monteurs nemen netjes alle verpakkingen mee retour.