Onze blogs over slapen

Onze Tips & Tricks

Bij Slaapboulevard Kwakernaat zijn we gepassioneerd over alles wat met slapen te maken heeft. Daarom geven we graag wat tips en tricks om jouw slaap te verbeteren. Neem gerust een kijkje tussen onze blogs, en als je meer wilt weten, staan onze adviseurs altijd klaar om je te adviseren en te informeren.

Alles over matrassen

Het is belangrijk om de tijd te nemen voor de aanschaf van een goed matras. Je ligt immers een derde van je leven in bed. Goed slapen is dé basis om overdag goed te presteren en voor de aankoop van een matras geldt dan ook zeker: goedkoop = duurkoop. Een minder kwalitatief matras gaat namelijk minder lang mee en het kan ervoor zorgen dat je sneller last van je rug krijgt doordat je lichaam je slaaphouding probeert te corrigeren. Wij zullen in onderstaand artikel ingaan op wat voor matrassen er zijn en waar je op kunt letten bij de aanschaf van een matras.

➔ naar het artikel

Maak jouw bed compleet

Je hebt net een nieuw bed en matras gekocht en dan sta je voor de keuze: welk beddengoed moet ik daarbij nemen? In het volgende artikel lichten we de verschillende opties toe en vertellen we welke materiaalkeuzes er zijn, zodat jij jouw bed helemaal compleet kunt maken.

➔ naar het artikel

Onze Slaaptips

Op zoek naar slaaptips en informatie over bedden en matrassen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Deze verzamelpagina over slapen biedt een schat aan informatie over alles wat met slapen te maken heeft.

Een goede nachtrust begint bij een comfortabel bed en matras dat bij jouw slaapgewoonten past. Bij Slaapboulevard Kwakernaat vind je een uitgebreid assortiment; of je nu op zoek bent naar een nieuw bed, matras of gewoon wat slaaptips, bij Slaapboulevard Kwakernaat ben je aan het juiste adres. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor jouw slaapbehoeften. Kom langs in onze showroom of bekijk ons uitgebreide assortiment online. Slaap lekker!