Wij gebruiken cookies om uw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat U akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

De duurzaamste bedden

Dat Auping de bekendste beddenfabrikant in Nederland is en dat het bedrijf een collectie top bedden heeft zoals de Auping Auronde, dat weet ondertussen iedereen. Maar wat weinig mensen weten is dat Auping zich ook enorm inzet om ook de duurzaamste bedden op de markt te brengen.

Duurzaamheid zit in de genen van Auping. Het vormt al vanaf de oprichting van het beddenmerk een belangrijke pijler waar dagelijks bij wordt stilgestaan. Auping streeft ernaar om in 2020 alle bedrijfsprocessen, producten en diensten duurzaam te hebben ingericht.

Concreet introduceerde Auping hiervoor al het Auping Take Back System: als je nieuwe matras wordt bezorgd, neemt Auping je oude matras mee terug. Deze matras gaat vervolgens terug naar de fabriek en wordt hergebruikt voor een ander product. De komende tijd wil Auping dit verder uitrollen naar een heus Lease plan voor bedden, je betaalt alleen voor het gebruik van het bed, en op het moment dat het bed aan het einde van zijn levensduur is, haalt Auping het weer op om te recyclen

Met Auping slaap je dus net iets lekkerder omdat je weet dat je oude matras of boxspring een duurzame toekomst tegemoet gaat!

Zelf Auping uitproberen én ook nog bijdragen aan een duurzame wereld? Bij Slaapboulevard Kwakernaat vindt je een uitgebreide collectie Auping boxsprings, Auping matrassen, en accessoires! Maak een afspraak of kom langs in onze 4.000 m2 showroom in Heinenoord.