Hästens Boxsprings

 

Slaapboulevard Kwakernaat is dé Hästens winkel in Zuid-Holland, groen en centraal gelegen in de Hoeksche Waard, tussen de regio's Rotterdam en Drechtsteden in.


De bedden van Hästens worden naar eenvoudig Zweeds ontwerp gemaakt, met een binnenkant van verrassend veel natuurlijke materialen. Kiest u voor de welbekende blauwwitte ruit, die het Scandinavische gevoel nog eens extra naar de slaapkamer brengt? Of gaat u natuurlijke kleur Silver Beige, stoere Solid Navy of ‘on trend’ Olijfgroen? Stijl u Hästens af met hoogwaardig beddengoed van gemerceriseerde katoensatijn of zachte wollen plaids.


Een Hästens bed wordt gekenmerkt door comfort en ondersteuning, de ademende capaciteiten en het vermogen om uw lichaamstemperatuur te reguleren terwijl u slaapt. Alle natuurlijke materialen die worden gebruikt hebben hun eigen unieke voordelen. Samen zorgen ze voor de perfecte, natuurlijke nachtrust.

 

Hästens in 't kort:

  • Natuurlijke materialen
  • Ondersteunende zachtheid
  • Unieke veersystemen

  

Boxsprings

 

Marquis

De boxsprings worden met de hand gemaakt, met gebruikmaking van de allerbeste natuurlijke materialen. De Marquis boxspring is uitgerust met de unieke dubbele veersystemen. Deze vernieuwende technologie in veersystemen resulteert gecombineerd met de beste natuurlijke materialen in een uiterst flexibel drukontlastend bed waarin u heerlijk in kunt wegdromen.

 

Excel

De Excel boxspring is het middenklasse model van de boxsprings met een dubbel veersysteem. De lagen van de matras voelen zachter aan maar zijn tegelijkertijd meer ondersteunend dan de Marquis.

 

Superia

De Superia is de meeste exclusieve boxspring van Hästens. Door de unieke dubbele veersystemen is deze boxspring extra flexibel en drukontlastend. De Superia wordt gekenmerkt door de extra ondersteuning en flexibiliteit die de matras biedt.

 

 Hastens beds bg black small

 

Continentale bedden

 

Vividus

Met een houtenframe van de beste knoestvrije grenen uit Zweden, een binnenkant bekleed met vlas en het unieke Vividus veersysteem is dit continentale bed extra comfortabel. Het veersysteem bevat vlas tussen de veren zodat deze volledig geluidloos zijn en gewatteerd katoen om het onderste gedeelte te bedekken. Het midden bestaat uit een gebalanceerde mix van paardenhaar, katoen en wol die met de hand aan elkaar genaaid worden zodat alles op zijn plek blijft. De Vividus dekmatras is voorzien van een uniek patroon van naden gevuld met katoen, wol, mohair en paardenstaart haar om het hoogste niveau van comfort te kunnen bieden.

 

Herlewing

Drie zorgvuldig op elkaar afgestemde veringsystemen werken samen om uw lichaam in balans te houden, ook wanneer uw partner zich omdraait, de telefoon pakt of ‘s nachts opstaat voor een hapje. Zo wordt u evenwichtig wakker. En blijft u de hele dag in balans.

 

Eala

Wanneer onze meester-beddenmakers het fijnste paardenhaar, wol en katoen vakkundig hebben samengevoegd tot evenwichtige lagen, ontstaat er iets ongelooflijks: geruisloze airconditioning. Vocht wordt afgevoerd en frisse lucht circuleert rond uw lichaam. Een natuurlijke manier om een ideale omgeving om in te slapen te creëren.

 

Maranga

De middenmatras van de Maranga: uw ticket naar een hoger comfortniveau. Het is alsof u twee wolken op elkaar legt en daar nog een wolk bovenop (de topdekmatras). Zoals u ziet, als het op zachtheid, stevigheid en flexibiliteit aankomt: the sky is the limit.

 

2000T

De 2000T bedden zijn de meest luxe bedden van Hästens. Ondersteund door de volledige zachtheid door zijn unieke laagmethode en een dubbel pocketverensysteem voelt dit bed extra comfortabel. De laagjes eersteklas paardenhaar, katoen en wol resulteren in een zacht en volgzaam oppervlak. Met twee veersystemen in de 2000T in combinatie met het Bonell veersysteem levert de 2000T extra comfort gedurende de nacht.

 

  

Verstelbare bedden

 

Adjustable (voorheen Novoria)

Voor als je wilt lezen. Voor als je verrast wordt met een luxe ontbijtplateau. Voor als u een helpende hand nodig hebt om u de dag verder te helpen. Til het hoofdeinde op, laat het voeteneinde zakken. Of vice versa. Het is je bed en je lichaam. De kwaliteit is natuurlijk volledig Hästens.

 

De Adjustable is de verbeterde versie van de Novoria. De Adjustable is voorzien van een stijlvol zwart chassis en er zijn verschillende keuzes in verschillende frames en poten. Dit middenklasse verstelbare bed heeft een slaapcomfort dat gelijkwaardig is aan dat van de continentale bedden, maar met superieure technologie en wordt geleverd inclusief afstandsbediening. De Adjustable is stevig van karakter met een zacht oppervlak en biedt ultiem comfort.