Pullman Boxsprings

De boxsprings van Pullman bieden een ongekend comfort, dankzij het speciaal ontwikkelde Pullman pocket-vering interieur voor de vaste en verstelbare boxsprings. Dit systeem bevat pocketveren die meeveren over het totale bed oppervlak, inclusief de zijkanten van de Boxspring. Hierdoor ligt u altijd comfortabel in een Pullman boxspring, ook als u de rand van het bed nadert. De constructie met een open structuur zorgt voor een uitstekende ventilatie van het bed, waardoor uw bed altijd fris aanvoelt. Het ambachtelijk handwerk en de hoogwaardige duurzame materialen zorgen ervoor dat de Pullman boxspring al jaren mee gaat en garant blijft staan voor aangenaam slaapcomfort.


Pullman boxsprings staan voor:

  • Van rand tot rand geveerd
  • Comfort
  • Kwaliteit

 
Pullman heeft zowel verstelbare boxsprings en vaste boxsprings:

Verstelbare boxspring

De verstelbare boxsprings van Pullman worden geleverd met een afstandsbediening, waarmee de stand van het hoofd- en het voeteneinde ingesteld kan worden. De verstelbare Pullman boxsprings hebben een stalen frame als basis. De automatische knieknik in de bodem zorgt voor een comfortabele ondersteuning van de knieholtes waardoor het lichaam nog beter ondersteund wordt en u beter slaapt.

 

Vaste boxspring

De vaste boxsprings van Pullman hebben een duurzaam stabiel houten frame en een vaste bodem. De boxsprings zijn verkrijgbaar in Silverline uitvoering met de daarbij behorende matrassen.

 

Boxspring Blainville

Klassiek, prachtig genopt en robuuste Pullman boxspring. De Blainville heeft een echte eyecatcher als hoofdbord. De combinatie met de licht glanzende stof laat de knopen extra goed tot hun recht komen. De Blainville is een vaste boxspring uitgerust met Goldline premier matrassen.


Boxspring Brantford

Robuust, stijlvol en klassieke Pullman boxspring. Het gecapitonneerde hoofdbord past goed in een moderne of landelijke slaapkamer. De Brantford is een vaste boxspring gecombineerd met Goldline Premier matrassen.


Boxspring Cambridge

De Cambridge boxspring van Pullman kent een ingetogen minimalistisch design met zacht weefstructuur. De boxspring is een combinatie van een vaste boxspring en Goldline Premier matrassen.


Boxspring Belleville

Belleville staat voor elegant, genopt en een klassieke uitstraling. De fraaie stiknaden van deze Pullman boxspring maken het model helemaal af. De Belleville is opgebouwd uit een vaste  boxspring en Silverline Premier latex matrassen.


Boxspring Toronto

Met zijn volle uitstraling heeft de Toronto een stoer uiterlijk. De Pullman Toronto is een vaste Boxspring met Silverline Comfortschuim matrassen.

 

Boxspring Clarington

Modern, slank en zachte lijnen kenmerken de Clarington. Deze Pullman boxspring heeft een mooi praktisch hoofdbord dat zelfs onder de schuinste daken past. Uitgerust met Silverline Premier Comfortschuim matrassen.


Boxspring Cornwall

Stoere uitstraling en stevige weefstructuur typeert de Cornwall. Een vaste boxspring uitgerust met Silverline matrassen.

 

Boxspring Ottowa

De Ottowa heeft een luxe leren afwerking en een hoofdbord met vakstructuur. Deze Pullman boxspring is uitgerust met Silverline matrassen.

 

Express

De Express brengt vakmanschap en voordeel samen. De comfortabele luxe matrassen en nageharde pocketvering laat deze Pullman boxspring jarenlang meegaan. Door de pocketvering verwerkt in de boxspring wordt er voor een uitstekende drukverdeling van het lichaam gezorgd.

 

De Pullman Express boxspringcombinatie is al verkrijgbaar vanaf €2.499,00