Cox Lattenbodems

Cox levert al meer dan 30 jaar kwalitatief hoogwaardige lattenbodems. Het assortiment is goed doordacht en uitgebalanceerd op alle mogelijke wensen van de klant. Alle lattenbodems worden exact vervaardigd volgens de eigen Cox normen en onder een eigen label.

  • Familiebedrijf
  • Groot aanbod
  • Van luxe tot simpele lattenbodems

 

Calypso 1000

De Calypso 1000 serie is de start serie van de lattenbodems die Cox aanbiedt. De serie bevat 28 tussenliggende latten waardoor de bodemhoogte laag is. Er is een elektrische uitvoering aangedreven door 2 motoren die in diverse posities gezet kan worden. De handverstelbare versie biedt de mogelijkheid om het hoofddeel en het voetendeel met de hand in te stellen. Ten slotte is er een vlakke uitvoering bestaande uit 28 tussenliggende latten en stabilisatieband.

 

Calypso 2000

De Calypso 2000 serie is de start serie van de lattenbodems die Cox aanbiedt. De serie bevat 28 tussenliggende latten waardoor de bodemhoogte laag is. Er is een elektrische uitvoering aangedreven door 2 motoren die in diverse posities gezet kan worden. De handverstelbare versie biedt de mogelijkheid om het hoofddeel en het voetendeel met de hand in te stellen. Ten slotte is er een vlakke uitvoering bestaande uit 28 tussenliggende latten en stabilisatieband.


Calypso 3000

De Calypso 3000 serie lattenbodems biedt een aantal grote voordelen. Zo zijn alle uitvoeringen, elektrisch, hand verstelbaar of vlak op dezelfde hoogte waardoor de lattenbodems ook naast elkaar te gebruiken zijn De elektrische uitvoering van de Calypso 3000 heeft 28 verende buiglatten, soepele schouderzone en verstelbare middensectorversteviging. De lattenbodem wordt aangedreven door twee motoren. De handverstelbare lattenbodem biedt alle voordelen van de elektrische uitvoering, zonder de moter. De schouderzone, middensectorversteviging en neksteun zijn met de hand in de gewenste positie te brengen. Ook bevat de Calypso 3000 serie een vlakke lattenbodem met 28 flexibele buiglatten en soepele schouderzone.


Calypso 4000

De lattenbodems binnen de Calypso 4000 serie bieden veel mogelijkheden. De Calypso 4000 serie biedt een elektrische lattenbodem bestaande uit 40 bovenliggende latten, een soepele schouderzone en twee-motorige bodem. De Calypso 4000 vlak bevat dezelfde bovenliggende latten, soepele schouderzone en middensectorversteviging maar dan zonder motoraandrijving. Doordat de hoogte van beide uitvoeringen (vlak en elektrisch) hetzelfde is, namelijk 9 centimeter, zijn deze te combineren in één bed.


WL28 Collectie

De lattenbodemcollectie WL28 biedt de meeste mogelijkheden. Verkrijgbaar in vlak, elektrisch met kastenmotor en elektrisch met Octo motor. De lattenbodem heeft 28 bovenliggende latten. Daarnaast is de lattenbodem instelbaar en verstelbaar. Optioneel zijn de hoogteverstellers. Daarnaast kan de lattenbodem ook “stand alone” gezet worden.

 

 

Prijs op aanvraag