Hulsta Lattenbodems

Lattenbodems van Hulsta hebben de best verende latten ter wereld, bestaande uit zeven lagen fineer die met de groene speciale tussenlaag vochtbestendig zijn gemaakt. Deze worden bevestigd op een stabiel beukenhoutenframe. De lattenbodems hebben veelvoudige verstelmogelijkheden ter ondersteuning van het lichaam.

  • Best verende lat
  • Vochtbestendig
  • Verstelmogelijkheden

 

HulstaFlex Basic

Omdat elk lichaam anders is, kunt u deze lattenbodem met berkenhouten latten individueel aanpassen. Gebruik de gepatenteerde hardheidsregelaar in de lenden- en bekkenzone om te kiezen hoe stevig of zacht u wilt liggen. Uiteraard is er ook een variant met verstelbaar rug- en voeteneind beschikbaar.

 

HulstaFlex Comfort

Originele hülsta beukenhouten lattenbodems dragen uw lichaam alsof het op handen wordt gedragen. Gepatenteerde hardheidsregelaars in de lenden- en bekkenzone van de lattenbodem maken de traploze instelling van de gewenste lichaamsondersteuning mogelijk. De uitvoeringen zijn verkrijgbaar in niet-verstelbaar, individueel verstelbaar hoofd- en voeteneind en met handige liftfunctie, waardoor de ruimte onder het voeteneind gemakkelijk toegankelijk is.

 

HulstaFlex Premium

Rustig slapen en comfortabel relaxen: met deze lattenbodem kunt u zich in elke houding ontspannen. De beste hülsta zevenvoudige beuken flexibele lat ter wereld in speciale gepatenteerde eindlagers geven het hele bovenlichaam de gewenste ondersteuning en een zwevend gevoel van liggen. Deze lattenbodem is ideaal voor mensen met rugklachten, omdat de lichaamsondersteuning in combinatie met niet te dikke latex- of schuimmatrassen in het gehele bovenlichaam effectief kan worden veranderd.

Hij is verkrijgbaar in een starre uitvoering, met rug- en voeteneindverstelling, met extra liftfunctie in het voeteneind of ook als gemotoriseerd model – op aanvraag met afstandsbediening, maar ook verkrijgbaar met een app-smartphonebesturing.

 

 

Prijs op aanvraag