Swissflex Lattenbodems

De lattenbodems van Swissflex vormen de basis voor een goede nachtrust. Om de perfecte ergonomie te kunnen bewerkstelligen zijn er door Swissflex innovatieve lattenbodems ontworpen. De nieuwste technologieën in lattenbodems en de bridge passen zich optimaal aan elke houding, elke lichaamsbouw en elke slaappositie aan. Het bijzondere van de lattenbodems van Swissflex is dat het lichaam altijd perfect in balans is tijdens de slaap, op welke manier u ook ligt.

  • Innovatie
  • Ergonomie
  • Balans

 

Uni 12 Bridge

De Uni 12 Bridge lattenbodems worden vooral geroemd om de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Het design van de Uni 12 Bridge combineert het klassiek lattenbodemdesign met de innovatieve bridge-technologie. Het model is in de bovenlichaamzone met de Bridge technologie uitgerust en biedt zo ultiem ligcomfort voor de rug, schouders en nek. De Bridgetechnologie van Swissflex verbindt de verschillende veermodules van de lattenbodem met elkaar zodat deze bij druk voor automatische, gecontroleerde ontlasting van de druk zorgen. Het effect: een haast zwevend ligcomfort waarbij toch voldoende lichaamsondersteuning wordt geboden.


Uni 14 Bridge

De Uni 14 Bridge lattenbodems hebben een naar binnen gebogen frame en zijn over het hele frame uitgerust met de innovatieve Bridge technologie van Swissflex. De lattenbodem biedt uiterst effectieve ondersteuning over het hele ligvlak gedurende de nacht.


Uni 22 Bridge

De Uni 22 Bridge hightechlattenbodems combineren de Bridge technologie met de Swissflex golflatten over het hele lig-vlak en bieden bovendien maximaal comfort voor optimale lichaamsondersteuning.

 

Uni 20

Het Uni 20 systeem is een automatisch lattenbodemsysteem met tot in details uitgewerkte techniek en een fraai design. Door de frame-loze opbouw van de bodem lijkt de matras te zweven.

 

Vanaf €480,00