Nolte Ledikanten

Het slaapkamer assortiment van Nolte heeft voor ieder wat wils. Diverse componenten, zoals hoofdeinde, frame, poten en nachtkastjes kunnen individueel worden opgesteld en perfect worden aangepast aan uw eigen behoeften. Degenen die bijvoorbeeld graag in bed lezen of ontbijten, kunnen het beste een gewatteerd hoofdeinde gebruiken. Afgeronde bed frames zijn bijzonder geschikt voor gezinnen met kleine kinderen omdat ze minder scherpe randen hebben, lekker klauteren dus! Degenen die slechts een zeer beperkte leefruimte hebben, kunnen elke vierkante meter optimaal gebruiken met Nolte’s slimme opbergoplossingen onder het bed.

 

Een kleine greep uit Nolte's ledikanten collectie:

  • Nolte Concept ME

Maatwerk voor uw thuis. Bedden zijn al lang niet meer alleen een plek om te slapen. Hier kan men zich ontspannen, hier trekt men zich terug. Alleen, met boeken, met de partner of met de kinderen om te dollen. Het is dus van groot belang dat het bed comfortabel is en mooi is om te zien. Bij Concept ME kunt u uw creatieve ideeën naar hartenlust uitleven.

1 ConceptMe NM11091

 

  • Sonyo – een homage aan slaap

Slaap zacht. En mooi. Vrijwel niemand staat 's morgen graag op. Dat is al helemaal begrijpelijk wanneer u de nacht in uw Sonyo heeft doorgebracht. Daarom helpt de comfortabele hoogte van 48 cm u bij de eerste stappen in de dag – en Sonyo ziet er ook van buitenaf gewoon goed uit.

2 Bettkasten ausziehbar Details small

 

Prijs op aanvraag