Auping Spiraalbodems

De spiraalbodems van Auping worden zo ontworpen dat ze passen bij alle mogelijke verschillen in lichaamsbouw tussen mensen. De spiraalbodems hebben een open structuur die schone en frisse lucht kan ventileren. Bovendien bevatten de spiraalbodems meer dan 10.000 drukpunten die het lichaam gelijkmatig ondersteunen tijdens de slaap.

  • Open structuur
  • Optimale ventilatie
  • 10.000 drukpunten

 

1 motorige bodem

Het rugdeel van de eenmotorige spiraalbodem is elektronisch te bedienen door middel van een draadloze handset. Het voetendeel van de bodem kan met de hand worden versteld om optimaal comfort te brengen.

 

2 motorige bodem

Zowel het rugdeel als het voetendeel zijn elektronisch te bedienen door draadloze handset bij deze spiraalbodem.

 

3 motorige bodem

De driemotorige spiraalbodem biedt de mogelijkheid om zowel het rugdeel als het voetendeel elektronisch te bedienen. Daarnaast zorgt een ruim ontworpen zitdeel ervoor dat de matras zich goed kan vormen wanneer deze in verstelling wordt gezet.

 

Hand verstelbare spiraalbodem

Bij de hand-verstelbare spiraalbodem kunnen het rug en voetendeel met de hand versteld worden. De bodem biedt unieke ondersteuning en luchtventilatie door het dwarsgespannen ontwerp van de spiralen.

 

Vlakke spiraalbodem

Deze dwarsgespannen spiraal bodem zorgt voor unieke ventilatie en ondersteuning tijdens het slapen. De bodem is niet verstelbaar.

 

Vanaf €245,00