Dekbedovertrek Beddinghouse

Filteren

Aantal gevonden: 35

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Aantal gevonden: 35

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dekbedovertrekken Beddinghouse

Beddinghouse is een Nederlands familiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen en distribueren van bed- en badtextiel. Alle collecties zijn ontworpen op basis van de laatste mode- en interieurtrends. Omdat zij de producten voortdurend willen blijven ontwikkelen, introduceren zij regelmatig nieuwe kwaliteiten en onderzoeken ze de mogelijkheden voor nieuwe en duurzame verpakkingen.

Beddinghouse wil mooie collecties ontwerpen waarbij er rekening wordt gehouden met mens en milieu. Daarom zijn zij lid van het Better Cotton Initiative, met als doel de katoenteelt wereldwijd te verbeteren.

Beddinghouse bij Slaapboulevard Kwakernaat

Wij hebben een deel van de Beddinghouse collectie in onze showroom staan, zodat jij kunt zien en voelen of deze sets bij jou passen. Het gehele dekbedovertrek assortiment is te vinden in onze webshop, hier kun je kiezen uit alle kleuren, prints en verschillende materialen. Bij ons vergelijk je onafhankelijk de complete collecties van de beste merken onder één dak. We zorgen dat je in het juiste bed slaapt en onder het juiste materiaal dekbed en textiel ligt. Want voor welk merk je ook kiest, we kijken samen met jou naar de optimale samenstelling om tot dé perfecte nachtrust te komen. Neem de tijd en kijk in alle rust bij ons rond in onze showroom van maar liefst 4.000 m².