Auping dekbedden

Filteren

Aantal gevonden: 6

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Aantal gevonden: 6

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dekbedden van Auping

Wat is er nu lekkerder dan ’s avonds onder je zachte dekbed te kruipen? Wikkel je je graag in als een cocon, houd je van een zwaar dekbed waar je heerlijk warm onder ligt of wil je juist een licht dekbed dat over je heen zweeft? Door het juiste dekbed te kiezen dat past bij wat jij fijn vindt, slaap je extra goed.

In ons Auping assortiment vind je drie hele fijne dekbedden, variërend van dons tot hypoallergene vezels, voor alle seizoenen.

In de winter bibberend je bed in duiken en in de zomer ‘s nachts woelen omdat het veel te warm is. Het kan een hele uitdaging zijn om lekker te slapen in het Nederlandse klimaat.

Alle Auping dekbedden zijn dan ook verkrijgbaar in een vierseizoenen-, lente/herfst- en zomervariant. Zo heb je altijd een fijn dekbed dat past bij het jaargetijde. Het lente/herfstdekbed is een dekbed dat je het hele jaar door kunt gebruiken. In de warme zomermaanden kun je het zomerdekbed met warmteklasse 4 gebruiken. En is het in de winter écht koud? Dan kun je beide delen gemakkelijk aan elkaar vastknopen om zo een vierseizoenendekbed met warmteklasse 1 te creëren. 

Heb je het dekbed gekozen dat je fijn vindt? Bekijk dan ook onze Auping dekbedovertrekken, kies het dekbedovertrek dat jij mooi vindt en dat past bij je slaapkamer. Je hebt de keuze uit tientallen dekbedovertrekken in alle gangbare afmetingen, verschillende kleuren en dessins en fijne stoffen zoals katoen en satijn. Zo zit je dekbed altijd goed