Wij gebruiken cookies om uw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat U akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

Ervaar wat slaap voor u kan doen

Slaapboulevard Kwakernaat is de slaapkamerspecialist in de regio Rotterdam. U vindt bij ons het complete assortiment topmerken onder één dak. Kom langs in onze showroom en ontdek de boxsprings, lattenbodems, matrassen, complete slaapkamers, seniorenbedden en slaapkamerkasten. Probeer de bedden uit. Want als u op één van onze bedden heeft gelegen, weet u pas of het aan uw slaapwensen voldoet.

Onze slaapadviseurs helpen u graag op weg en vertellen u alles over het bed of matras dat bij u past. Ervaar wat slaap voor u kan doen en kom langs bij Slaapboulevard Kwakernaat. 

Kwakernaat-Facts-1

We besteden een derde van ons leven aan slapen. 


En dat is niet zonde van onze tijd, want slapen is erg belangrijk voor zowel het lichamelijke als geestelijke herstel. Een goed bed is daarom erg belangrijk. In onze showroom vindt u het complete assortiment topmerken.

 

Onze bedden

Kwakernaat-Facts-2

Samen onder één dekbed of ieder een eigen dekbed?


Welk dekbed voor u geschikt is, hangt af van uw persoonlijke wensen en omstandigheden. Die hebben met name te maken met temperatuur en vochtigheidsgraad. Bij Slaapboulevard Kwakernaat vindt u altijd een dekbed die past bij uw wensen. 

 

Onze dekbedden

Kwakernaat-Facts-3

U slaapt beter als uw matras, topper en hoofdkussen passen bij uw lichaamsbehoeften.


Maar liefst 6 op de 10 Nederlanders heeft last van slaapproblemen. Een veelvoorkomende boosdoener van slecht slapen is een slecht bed, matras of hoofdkussen. Onze slaapadviseurs geven altijd een deskundig en persoonlijk advies over het matras en bed dat het beste bij uw lichaamsbehoeften past. In onze showroom kunt u al onze (top)matrassen en bedden uitproberen samen met een slaapadviseur.

 

Onze matrassen

Kwakernaat-Facts-4

Koud of juist warm?


Een matras bestaat uit drie lagen. Eén daarvan is de afdeklaag. Deze afdeklaag bepaalt de temperatuur in bed gedurende de nacht.Gemiddeld wisselt u zo'n 20x per nacht van slaaphouding.


Laat u voor het kopen van een matras voorlichten door onze slaapadviseurs. Zij vertellen u dat de keuze van een bepaald type matras afhankelijk is van veel factoren. Kom proefliggen en ontdek welk matras de beste ondersteuning geeft aan uw lichaam.

 

Maak een afspraak