Wij gebruiken cookies om uw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat U akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

Het juiste bed

Nu de dagen langer worden, de nachten kouder en je je slaap meer nodig hebt dan ooit, is het belangrijk om te slapen in het juiste bed. Zo word je meer uitgerust wakker en heb je genoeg energie voor de rest van de dag.

 

Boxspring of Bed?

Maar hoe kies je het juiste bed? Tegenwoordig zijn er zo veel mogelijkheden, ga je voor een bed of een boxspring? Wat past bij jou? En voor welk beddenmerk moet je vervolgens kiezen?

Waar je in ieder geval op moet letten bij het kopen van een bed:

  • Het bed moet het lichaam goed ondersteunen
  • Het bed moet uiteraard ook voldoende comfort bieden
  • Het bed moet de juiste lengte hebben (vaak 20 – 30 cm langer dan je eigen lengte)
  • Maar denk ook aan de hygiënische aspecten van het bed, vochtafvoering is heel belangrijk gedurende de nacht
  • En als laatste moet een nieuw bed natuurlijk ook passen bij jouw smaak en budget

 

Proefliggen in onze beddenwinkel

Slaapboulevard Kwakernaat staat garant voor een persoonlijke service. Slapen is iets heel persoonlijks en daarom is het van belang dat jij komt testen welke van onze bedden of boxsprings het beste bij jou past.

Bekijk route en openingstijden

Slaapadvies op maat

Om jou extra te helpen hebben wij echte slaapspecialisten en experts tot onze beschikking die jou vakkundig kunnen vertellen wat de ideale slaaphouding voor je is en welk bed het best bij je past. Deze specialisten hebben jarenlange ervaring en geven u graag het perfecte advies.

Maak een afspraak