Pullman Matrassen

De matrassen van Pullman bevatten een unieke vering, sublieme afwerking en luxueuze materialen. Alle Pullman matrassen worden met de hand gemaakt in Nederland. Daarnaast voldoen alle materialen aan de öko-textmilieu standaard: de materialen bevatten geen schadelijke stoffen en zijn daarom bezegeld met het predicaat "textiel betrouwbaar". De Pullman matrassen zijn behandeld met Sensity: een probiotica die op natuurlijke wijze zorgt voor een frisse slaapomgeving.


Pullman matrassen staan garant voor:

  • Weldadige luxe
  • Comfortabel
  • Goed voor de gezondheid

Voor de Pullman matrassen bieden we u zeven verschillende modellen:

 

Goldline Grandeur

De eerste Pullman matras is de Goldline Grandeur. Dit is het absolute topmodel van Pullman met gezoneerde, nagelharde Inside pocketvering en voorzien van extra ventilerende Aerocomfort natuurlatex comfort laag. De gehele Goldline Grandeur collectie bevat matrassen met 364 comfortzones waardoor u nog beter zal slapen!

 

Goldline Luxury

De Pullman Goldline Luxury matrassen zijn voorzien van alle mogelijke luxe en technologie die Pullman te bieden heeft. Speciaal ontwikkelede duurzame Inside Pocketveren, afgedekt met natuurlatex, paardenhaar en een jute drukverdeler voor de perfecte ondersteuning.

 

Goldline Excellence

Een derde Pullman matras is de Goldline Excellene. Deze Pullman matrassen zijn voorzien van Inside pocketveren en afgedekt met een laag natuurlatex en een jute drukverdeler.

 

Goldline Premier

De vierde Pullman matras uit onze collectie is de Goldline Premier. Deze Pullman matras bevat Inside pockterveren en wordt afgedekt met latex en een jute drukverdeler.

 

Silverline Luxury

Als vijfde model uit de geweldige collectie Pullman matrassen hebben we de Silverline Luxury matrassen. De Silverline Luxury matrassen zijn voorzien van een speciaal 7 zone Advanced Pocket interieur met geharde veren, die extra comfortabel aanvoelen op de verschillende zones van het lichaam. De matrassen worden afgedekt met natuurlatex en een jute drukverdeler. De Silverline Luxury Collectie vormt zich perfect naar het lichaam.

 

Silverline Excellence

De Pullman Silverline Excellence is voorzien van het speciale 7 zone Advanced pocket interieur met geharde veren en een afdeklaag van latex gecombineerd met een jute drukverdeler.

 

Silverline Premier

Als laatste hebben we de Silverline Premier matrassen die , naast de speciale 7 zone Advanced pocket interieur met geharde veren, ook een afdeklaag bevatten van comfortschuim gecombineerd met een flexibele drukverdeler.

Pullman matrassen zijn verkrijgbaar vanaf €699,00