Swissflex Matrassen

De matrassen van Swissflex bevatten verschillende innovatieve oplossingen in de opbouw om de ventilatie zo optimaal mogelijk te houden, onder andere door dwarsprofileringen en extra verticale boringen. Door de speciaal ontwikkelde Geltex afdekking van de matrassen en het schouder-inlegdeel biedt de matras ongeëvenaard ligcomfort in combinatie met de hoog elastische matrashoes die beweging nog makkelijker maakt. De matrassen zijn opgedeeld in zeven ergonomische zones voor doelgerichte ontlasting en ondersteuning van het lichaam tijdens de nacht.

  • Geltex biedt perfecte balans tussen drukverlaging
  • Lichaamsondersteuning
  • Ademend vermogen

 

Versa18 Geltex inside

De Versa 18 is het instapmodel van de Swissflex matrassen, de matras bevat alle basistechnieken die de matras optimaal laten ventileren en tegelijkertijd zorgen voor drukverlaging en de juiste lichaamsondersteuning.

 

Versa20 Geltex inside

De Versa 20 matrassen zijn extra comfortabel doordat er extra Geltex inside materiaal is toegevoegd. De matrassen zijn hierdoor extra stevig.

 

Versa22 Geltex inside

De Versa 22 matrassen bieden meer comfort voor de probleemzones van het lichaam. Zo is er een extra Geltex inside plaat bij het schouderdeel toegevoegd, voor een optimale ontlasting van de schouders tijdens de nacht.

 

Versa24 Geltex inside

De Versa 24 matrassen bevatten een pocketveringkern gecombineerd met het Geltex materiaal. Hierdoor vormen zij de perfecte steunmatrassen voor een gezonde slaap en maximaal herstel van het lichaam tijdens de nacht.

 

Versa 24

Versa 24 matrassen komen in twee verschillende uitvoeringen, het hoog elastische Gomtex materiaal of natuurlatex dat zich perfect naar het lichaam vormt. Hierdoor vindt er optimale drukverlichting en lichaamsondersteuning plaats.

 

Versa excellence

De Verse Excellence matrassen vormen een combinatie van de pocketveringkern ondersteund met Gomtex materiaal om op deze manier te kunnen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van comfort. Een zomer- en winteroppervlak zorgen altijd voor het perfecte klimaat van de matras.


Vanaf €660,00