Tempur Matrassen

Het materiaal van de Tempur matrassen en topmatrassen was oorspronkelijk ontwikkeld door de NASA om comfort te bieden in ruimtestations. Nu vormt het materiaal de perfecte basis voor de ultieme druk verlagende matras. Het unieke Tempur materiaal voelt zacht aan maar is toch ondersteunend doordat het zich perfect aan de contouren van het lichaam aanpast. De ondersteuning van het lichaam gecombineerd met de zachtheid van het materiaal geven een ervaring van gewichtsloosheid tijdens het slapen.


Tempur staan daarom voor:

  • Ultiem comfort
  • Ondersteunend
  • Toch gewichtloos gevoel

Tempur biedt u drie verschillende collecties aan:

 

Original collectie

De matrassen uit de Original collectie zijn de stevigste matrassen van Tempur. Ze passen zich nauwkeurig aan de lichaamsvorm aan voor een optimaal comfort tijdens het slapen en de beste ondersteuning om ook uitgerust weer wakker te worden. De matrassen zijn voorzien van het originele Tempur materiaal.


Cloud collectie

De Cloud collectie kenmerkt zich door ondersteunende en zachte matrassen. De collectie biedt een innovatieve balans tussen zachtheid en superieure ondersteuning. Alle Tempur matrassen zijn voorzien van een toplaag van Tempur Extra soft materiaal. Hierdoor voelt de matras extra zacht aan. De lagen onder de toplaag zijn gemaakt van het originele Tempur materiaal dat zorgt voor de perfecte ondersteuning van het lichaam.


Sensation collectie

De Sensation Tempur matrassen ondersteunen het lichaam en geven tegelijkertijd het traditionele Tempur gevoel. De matrassen bieden de optimale bewegingsvrijheid van een traditionele pocketveermatras maar dan in de combinatie met het comfort en de ondersteuning van het speciale Tempur materiaal. De speciale laag high mobility materiaal biedt lichte ondersteuning voor optimale bewegingsvrijheid tijdens de nacht, terwijl het Tempur materiaal zich comfortabel aanpast aan de contouren van het lichaam.

 

Vanaf €899,00