De voordelen van slapen op een boxspring

somnus boxspring nieuws

Slapen op een boxspring is de laatste jaren veel populairder geworden. Een boxspring geeft een gevoel van luxe in de slaapkamer. Boxsprings zijn er tegenwoordig in alle soorten en maten en voor elk budget. Maar heeft slapen op een boxspring ook echt effect op een goede nachtrust? Slaapboulevard Kwakernaat zet de voordelen van slapen op een boxspring op een rij:

 

1. Optimale ondersteuning: Een boxspring is opgebouwd uit verschillende lagen en geeft een dubbele of zelfs een driedubbele ondersteuning aan het lichaam gedurende de nacht. Een boxspring ondersteunt maar geeft ook druk op de punten waar het lichaam dat nodig heeft. En dat zorgt voor een perfecte nachtrust.

 

2. Geschikt voor elk type slaper: bij een boxspring worden de bedombouw en het matras onafhankelijk van elkaar gekozen. Ieder matras is geschikt voor een boxspring bed, daarom is een boxspring geschikt voor elk type slaper. Rugslapers, zijslapers en buikslapers kunnen allemaal op een boxspring tot rust komen wanneer de boxspring op de juiste manier, met het juiste matras, wordt samengesteld.

 

3. Kies uw stijl: het uiterlijk en de afwerking van een boxspring kunt u helemaal zelf bepalen. U kunt kiezen uit verschillende stoffen en kleuren met daarnaast nog verschillende pootjes en hoofdborden. Hierdoor kiest u altijd een boxspring die past bij uw stijl en het interieur voor uw slaapkamer.

 

4. Uitstekende ventilatie: doordat de boxspring is opgebouwd uit verschillende lagen met open ruimte tussen de lagen en daarin een verenstructuur, zorgt een boxspring gedurende de nacht voor een uitstekende luchtcirculatie. Hierdoor kan het matras na elke nacht goed ventileren. Zo kunt u droog slapen en blijft het matras fris en schoon.

 

5. Hoog slapen: de meeste boxsprings zijn hoger dan een traditioneel bed. Voor veel mensen is dit een uitkomst. Zeker voor ouderen of tijdens een zwangerschap is hoog slapen echt een must om 's ochtends goed uit bed te kunnen komen.

 

6. Elektrisch verstelbaar: optioneel is een boxspring ook verkrijgbaar in een elektrisch verstelbare variant. Ideaal voor mensen die graag lezen, tv-kijken of ontbijten in bed.

 

7. Levensduur: een boxspring gaat jaren mee. Pas na tien jaar zijn de matrassen aan vervanging toe, de bed ombouw zelf haalt met gemak 25 jaar. Een boxspring is dus een goede investering die nog jaren mee zal gaan.

 

Meer slaapadvies?

Bij Slaapboulevard Kwakernaat te Rotterdam staan onze slaapadviseurs altijd voor u klaar om u te voorzien van het beste slaapadvies. Wij vertellen graag nog veel meer over onze verschillende soorten boxsprings in onze 4.000m2 showroom, en laten u met plezier zelf het comfort ervaren. Kom langs of maak een afspraak!

 

Maak een afspraak

 

Contact