Hästens: natuurlijk slapen

2000T04
Een goede nachtrust is van essentieel belang voor een fitte, energieke start van de dag. Het bed waarop je slaapt heeft grote invloed op jouw nachtrust. De keuze van een bed is dan ook een bewuste aankoop. Maar de definitieve keuze voor een bed wordt vaak gebaseerd op hoe het bed eruitziet, en hoe het bed ligt. En veel mensen staan bij hun keuze niet stil bij de verschillende soorten materialen waar bedden van gemaakt worden, en wat voor invloed dit kan hebben op de nachtrust.

Hästens bedden: alleen natuurlijke materialen
Hästens bedden worden alleen gemaakt van zuivere, natuurlijke materialen. Hästens bedden en boxsprings zijn allemaal voorzien van unieke combinaties van verschillende lagen paardenhaar, katoen en wol. De afmeting en verhouding van elke laag zijn perfect op elkaar afgestemd voor ultiem slaapcomfort.


Production Portraits Cecilia 02Voordelen van natuurlijk slapen
Maar wat is het voordeel van slapen in een bed vol natuurlijke materialen? Ten eerste laten natuurlijke materialen het bed beter ademen dan synthetische materialen, door lucht te circuleren rond je lichaam om de perfecte slaapomstandigheden te scheppen. Elke paardenhaarstreng in een Hästens bed werkt als een miniatuurveer en verbetert het werk van Hästens' verensystemen, terwijl het vocht en ongewenste warmte van je lichaam afvoert. Bovendien bevatten natuurlijke materialen geen chemicaliën of andere synthetische stoffen die ’s nachts voor irritatie kunnen zorgen.

Door te kiezen voor een Hästens bed dat gemaakt is van zuivere natuurlijke materialen kun je dus droog slapen op een goed geventileerde bedbodem waarin de materialen die het dichtst bij je lichaam komen, volledig vrij zijn van chemicaliën. Alle materialen zijn bovendien hypoallergeen en worden op een speciale manier gewassen en gereinigd, waardoor Hästens bedden ook heel geschikt zijn voor mensen met een allergie.

En naast dat natuurlijk slapen goed is voor jouw eigen nachtrust, is het ook goed voor anderen. Hästens bedden kunnen namelijk worden gerecycled, geüpcycled of zelfs helemaal veilig worden teruggebracht naar de natuur. Goed voor het milieu, en voor een duurzame toekomst.

Hästens zelf ervaren?
Slaapboulevard Kwakernaat te Rotterdam heeft een volledige Hästens studio met de gehele Hästens collectie bedden, boxsprings, topmatrassen en accessoires. Onze slaapadviseurs vertellen jou graag alles over Hästens en welk bed het beste bij jouw slaapgewoonten en wensen past. Kom langs of maak een afspraak.

Maak een afspraak

 

Contact