Garantie

Verzekerd van 3 garanties

Slaapboulevard Kwakernaat is een CBW-erkende winkel. Een CBW-erkende winkel hanteert aankoopvoorwaarden die u extra goed beschermen. Zo bent u verzekerd van drie garanties. Op het gebied van veilig aanbetalen bijvoorbeeld. Gaat een CBW-erkende winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt.

 

Verder bieden ze een extra productgarantie. En mocht u een klacht hebben en er toch samen niet uitkomen, dan is er een onafhankelijke geschillencommissie, die gegarandeerd voor een passende oplossing zorgt. Kopen bij een CBW-erkende woonwinkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid.

 

Veilig aanbetalen
Gaat een winkel failliet, dan bent u uw aanbetaling niet kwijt*.

 

Extra garantie
CBW-winkels bieden een extra goede productgarantie.

 

Onpartijdige klachtafhandeling
Mocht u ooit een klacht hebben, dan is er een onafhankelijke geschillencommissie Wonen.

 

Kopen bij een CBW-erkende winkel

Kopen bij een CBW-erkende woonwinkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor u van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, levertijd, levering, vervoer en garantie.

 

Er zijn ruim 4000 CBW-winkels in het hele land. De winkels, variërend van meubel-, keuken- en parketzaken tot winkels met tapijt, badkamers, slaapkamers en gordijnen, zijn te herkennen aan het speciale CBW-erkend logo. Let daarom als u iets voor uw interieur koopt altijd op het CBW-erkend logo op de winkeldeur.