Auping Ledikanten

Al meer dan 130 jaar werkt Auping aan de beste manieren om uit te rusten. En dat is niet voor niks. Een uitgeruste wereld is een betere wereld. Een mooiere wereld. Elk bed en matras wordt gemaakt met aandacht voor detail, het milieu en de toekomst. En dat gewoon in ‘ons’ Deventer!

 

Al sinds de oprichting van Auping staat duurzaamheid en innovatief design centraal. Het assortiment van Auping bevat zowel eigentijdse als tijdloze ontwerpen. Combineer de Auping bedden en boxsprings met Auping bedtextiel om eindeloos te variëren. Een Auping is maatwerk, handwerk, vakwerk. Dat maakt een Auping zo bijzonder. En geliefd: in Nederland zijn er meer dan 2.000.000 Auping bedden verkocht. Er staat in elke straat wel een Auping.

  • Van Hollandse bodem
  • Innovatief en toch tijdloos ontwerp
  • Duurzaamheid staat hoog in het vaandel
  • C2C Certificaat 

 

Bed Essential
Duurzaam Design

De Auping Essential is een eigentijds en duurzaam ontwerp, gemaakt van eerlijke materialen. De spiraalbodem is gemaakt van 100% recyclebaar staal, het hoofdbord is gemaakt van FSC- en PEFC hout en het aluminium dat gebruikt wordt voor de poten is al voor 98% gerecycled. Met zijn ranke belijningen en licht gebogen hoofdbord is de Essential echt een bed voor de design- én natuurliefhebber. Ook leuk: stoffen en kleuren kunnen gecombineerd worden, zodat de Essential in iedere slaapkamer past.

 

P.S. De Essential is nu een winterdeal tijdens Auping's warme winterweken. Lees hier meer. 

 

  1 Auping Bedden Essential v2 copy

 

Bed Auronde
In iedere straat een Auronde

Het bed Auronde is een echte designklassieker. Zo is het bed gemaakt van hout met kenmerkende details van aluminium. Het bed is een klassieker dankzij het feit dat het al in 1973 werd ontworpen door designer Frans de la Haye. In de jaren 70 was dit een revolutionair ontwerp door de ronde vormen en felle kleuren. Maar ook nu is het bed revolutionair, zo zijn de details aan te passen naar jouw wensen. Hierdoor krijg je het vertrouwde ontwerp van toen, met het design van nu.

 

2 Bedden Auronde v1 slider

 

Bed Original
Kleurt je dromen

De Original is een minimalistisch vormgegeven bed met sterke lijnen en een elegante uitstraling. Het bed is geïnspireerd op een van de allereerste ontwerpen van Auping, de Cleopatra en is te verkrijgen in tien stijlvolle kleuren. Deze tien kleuren en de keuze voor een gestoffeerd of gelakt houten hoofbord geven elke Original een andere uitstraling: van sober diepzwart tot opvallend koraalrood met zachtroze details. 

 

3 Auping original v2 copy

 

Bed Match
Kiezen voor het bed dat bij jou past

Design betekent voor Auping dat er met aandacht en oog voor detail aan een product is gewerkt. Dat zie je ook terug bij het bed Match waar een perfecte balans gevonden is tussen comfort, eigenheid en tijdloos design.

 

  4 Match DSC 5795 small copy

 

Bed Royal
Individueel slaapcomfort

Het bed de Auping Royal is helemaal af te stemmen op jouw lichaam. Het is een bijzonder bed met veel unieke technologische snufjes, zoals een wekker met een natuurlijk wake-up light.

 

5 Royal DSC 8408 slider

 

Prijs op aanvraag